Iskustva

Jelenu znam već nekoliko godina, divna je osoba, koja konstantno radi na sebi. Unapređuje svoja znanja i veštine radi što boljeg učinka terapijskih metoda, koje primenjuje u praksi. Predana je svom poslu, radi ga sa istinskom ljubavlju i pažnjom. Ima individualni pristup svakom klijentu, što znam iz ličnog iskustva. Veoma je intuitivna, ume da vas sasluša i što je najvažnije ČUJE i razume o čemu pričate. Tako na pravi način sagledate situaciju i krenete da radite na sebi. Nesebična je u neposrednom radu sa klijentima, kao i u davanju dobrih saveta za unapređenje vašeg mentalnog, fizičkog, emotivnog i duhovnog zdravlja. Hvala ti sto postojiš. <3
Sandra Bojović

d

Svaki trenutak proveden kod tebe na masaži je put do relaksacije i zdravlja. Ruka koja je izuzetno nežna i topla prenosi bilion iskrica sreće i zadovoljstva.
Pozitivna energija a pritom iskustvo i znanje sa svakom sledećom masažom donosi nove tehnike i sve veće uživanje.
Pošto pratim tvoj put od samog početka mogu bez truna skromnosti da kažem da si u tome dostigla vrlo visok nivo. Sve pohvale za upornost i želju da pomogneš i sebi i drugima. A sve to na tako skroman način i u svojoj tišini...
Bskrajno hvala za svaki trenutak zadovoljstva i uživanja.
Samo napred uz svu moju podršku.
Bravooo!

Vesna Mićić

U prvom kontaktu sa Jelenom Dukić, osetila sam se kao druga osoba. Njene reči, saveti i njena pozitivna energija koju sam osetila oko sebe uticali su na moju psihu, odjednom sam postala vesela, rasterecena i puna zivota. Imam dosta zdravstvenih problema, sa pankreasom, bubrezima, štitnom žlezdom, kičmom.. Dobila sam uput za bolnicu kod nefrologa, pozvala sam Jelenu da se konsultujem, došla je i svojom energijom i akupresurnim tretmanom odredjenih tačaka na mom telu bilo mi je bolje i nisam otišla u bolnicu.
M.Srdić.

Привет!
Меня зовут Андрей. Летом 2015 года я был на массаже у Елены. И мне очень понравилось! Спокойствие, расслабленность, гармония — то, что я ощутил после массажа. Ушли какие-то мелкие блоки и зажатости в теле, которые беспокоили до этого. Массаж заряжает энергией. Лёгкой, ровной и спокойной. Если вы хотите обрести обновление души и тела — сходите на массаж к Лене.
Андрей Бучин
(Pozdrav! Moje ime je Andrej. U leto 2015. godine, bio sam na masaži kod Jelene. Stvarno mi se svidelo! Nakon masaže sam osećao spokojstvo, opurelaksiranost I harmoniju. Nestale su male blokade I ukočenost u telu koje su mi do tada smetale. Masaža koja obnavlja energiju, svetlu, uravnoteženu, umirujuću. Ako želite da postignete obnavljanje duše I tela – idite na masažu kod Lene. Andrey Buchin)

Poštovani,
Velika mi je čast da napišem preporuku za Jelenu. Radila sam kod nje theta tretmane, isceljivala mi je i srce i dušu i otklanjala blokade u mom umu..Promene u meni dešavale su se spontano, iz dana u dan bila sam sigurnija u sebe a putevi izobilja u svakom smislu te reči bili su mi otvoreni... Jelena mi se odmah svidela, neposredna je, topla, ugodna, nesebicna i izrazito pouzdana. Od svih praktičara ona se izdvaja posebnošću, vrlo je sposobna i samostalna žena, izraženih komunikacijskih veština koja uspesno savladava zahteve svojih klijenata...
Srdačan pozdrav!
Biljana Basta

Konstantnim radom sa Jelenom, na adekvatan I veoma prijatan način, sebe sam počeo jasnije I bolje da spoznajem, prevazilazim strahove I traume koje svi podsvesno posedujemo. Naučio sam kroz razgovore razne aspekte života, da više cenim I volim sebe, jačam na mentalnom nivou. Za svaku preporuku I sve pohvale, BRAVO!
M.S.

NJEN "dodir" je poseban!
Počinjem sa ovom rečenicom jer tako osećam... Zauzela bih mesta celog sajta da bih mogla opisati moj odlazak njoj. Bavim se umetnošću i moj posao zahteva dugo stajanje, napetost i stresove kao kod većine, imala sam bolove čitavog tela. Sem NJENE masaže - ako je tako mogu nazvati, jer se ne može porediti sa drugima, svoj pogled na život i probleme sa kojima se susrećem svakodnevno, se ne mogu porediti sa vremenom kad je nisam poznavala. Proširila sam vidike, naučila da mnoge stvari u životu mogu sama sebi poboljšati kao i da nije sve tako crno! Moj život je uz NJU dobio posebnu notu, NJEN dodir oslobodio telo, a UM se pročistio! Dragi moji ovo je moja iskrena preporuka, od srca, prepustite se lepšem životu, bez strahova, bola i situacija za koje mislite da nemaju rešenja, jer sa NJOM je sve moguće! Uplovite u lepšu stranu svakodnevnice i srećni se budite jer ŽIVOT JE LEP!! :)
Darija

Floriterapija mi je mnogo pomogla kada sam pre izvesnog vremena prolazila kroz emotivno vrlo težak životni period. Terapeut Jelena Dukić je kroz razgovor umela precizno da proceni moje stanje duha i da odredi idealnu kombinaciju kapi koja je u veoma kratkom roku dala pozitivne rezultate.
Osim flori terapije, uverila sam se i u pozitivne efekte drugih metoda koje Jelena koristi u svom radu, poput theta healing-a i akupresure koje su doprinele mom ličnom razvoju i poboljšanju zdravstvenog stanja.
Ljubica

Draga Jeco, hvala puno jer si mi theta tretmanima pomogla u vrlo teškom periodu. Zahvaljujući njima sam naučila kako treba verovati u sebe, upoznati sebe I voleti sebe kroz druge. Spoznala sam da nas Bog voli I kada mislimo da grešimo jer smo nerazdvojivi deo njega.
Snežana Lazic

Imala sam sreću da provedem duži vremenski period sa njom I da se uverim lično u njen rad I sposobnosti. Ukratko, Jelena je žena koja ima “Fatmine ruke”, ruke koje nose Božji blagoslov.
Takodje, jako sam joj zahvalna I na theta tretmanima, koji su uistinu promjenili moj pogled na svijet. Više puta mi je radila terapije thete I preko vibera I ima isti efekat kao I uživo.
Želim joj od srca uspjeh I sreću, jer to zaslužuje!
Sanja M.

Veoma sam zahvalna Jeleni što mi je pomogla da spoznam bitne stvari u sebi. Jednostavno sam zadovoljna i mnogo toga sada vidim drugačije. Osećam se obogaćenom. Toplo preporučujem svima tretman sa Jelenom, koji se nalaze na raskršću i traže svoj put.
Zorica

Jelenina masaža je poput melema, ne samo da opušta mišiće i celo telo, već ono što je još bitnije je duševni mir koji vama zavlada posle svega 15ak minuta njene masaže. Sve preporuke!
Steva

Za Jeleninu masažu imam samo pohvale. Ona je izuzetno posvećena svom poslu i svakom svom klijentu. Uverila sam se koliko je efikasna teraputska masaža kod bolova, a takođe sam videla i veliki rezultat nakon anti-celulit masaža. Pored odličnog tretmana, uvek sam dobijala i korisne informacije na koji način da održavam svoju kilažu kako bi efekat bio dugoročan. Svakome ko želi zdravo i lepo telo bih preporučila Nju!
T.D.

Jelenu Dukić znam već nekoliko godina, mogu reći da je izvrstan Theta healing praktičar i jako odgovorna i savjesna osoba. Preporučio bih je svima koji žele dubok Theta tretman i praktičara koji iskreno brine o svojim klijentima.
Goran Karna

Korisnik sam theta-tretmana i flori terapije. Iako sam ovom tipu isceljenja koji je van okvira klasične medicine bio pristupio sa izvesnom dozom nepoverenja i bojazni, efekti tretmana su me demantovali i uspešno rehabilitovali.Theta-tretman je delovao trenutno i intenzivno, dok je flori terapija na suptilniji način doprinela boljem kvalitetu mog života. Osim što su opšte tendencije ovih tretmana u širokom kontekstu poboljšale stanje u kom sam se našao, dale su i rezultate i u sitnim detaljima mog života u koje lako i bez greške zalaze. Mnogo se bolje osećam u svojoj koži, odnosno "iznutra", a stičem utisak da mi život "spolja" servira mnogo podesnije i zahvalnije situacije. Zbog ličnog iskustva sa ovim tretmanima i požrtvovanosti, stručnosti i visokog stepena znanja koordinatora ovih tretmana-Jelene Dukic-zagovornik sam teze da srećan i "sređen" čovek ima moć da sam sebi skroji lep i harmoničan život.
Vuk Pavlović astrolog

Sticajem okolnosti čula sam za Jelenin energetski rad, a potom se kod nje po prvi put susrela sa Theta healingom. I ako sam do tada imala iskustva sa energetskim izseljivanjima, uverila sam se da Theta deluje mnogo efikasnije jer se ciljano bavi odabranim temama. Uz Jeleninu toplinu, terapeutsko iskustvo i intuitivnsot otklanjaju mi se jedna po jedna psihološka blokada stečena u detinjstvu. Theta tretman funkcioniše savršeno i preko skajpa. Svaki tretman je spoznaja jednog novog dela sebe!
J.K Cirih

"Would like to recommend Jelena as a kind, caring and committed person. During the Theta Healing class I could benefit from her kind assistance and delicate guidance for the way to proceed during the exercise. It was showing Jelena's great professional skills and experience in this area. Felt a great relief right after this small session."
Irina Riviera

Ne mogu da ti zamenim majku ali plemenita duša, moćni savetnik i veliki znalac u poslu kojim se baviš učinili su da u meni imaš drugu majku, opuštenu, smirenu i sa osmehom na licu ....sve zahvaljujući tebi. U životu možeš iskreno i od srca da računaš na mene i moju podršku.
Zorka Krnjajić