THETA plus tretman

Theta tretman je dobio naziv po theta niskim frekvencijama mozga, koje su prisutne pri dubokoj meditaciji i koje koristim kao praktičar theta healinga. Pri tim frekvencijama olakšan je pristup podsvesnom delu uma koji upravlja ljudskim ponašanjem, navikama i verovanjima. Nežnim, verbalnim dodirom, primenjujući znanje i iskustvo, uz saradnju osobe, zajednički dolazimo da uzroka problema, često potisnutog dugi niz godina.

U podsvesnom delu našeg uma su smeštene sve informacije, o svakom dogadjaju koji se dešavao u prošlosti, od rođenja do danas.   

Najveća prepreka ostvarenju uspeha koji osoba želi da postigne u bilo kom segmentu života su ograničenja programirana u njenoj podsvesti, koja je sprečavaju da bude zdrava, kreativna, srećna i uspešna. Ona ne samo da utiču na ponašanje ljudi, već mogu da odigraju i veliku ulogu u određivanju njihove fiziologije i zdravlja.

Praktikovanjem theta tretmana, oplemenjenog kako drugim učenjima tako i iskustvima stečenim kroz rad sa ljudima, deluje se na svim nivoima ljudskog bića: fizičkom, emocionalnom, mentalnom i duhovnom, pružajući osobi bolji kvalitet života kroz:

  • uklanjanje podsvesnih blokada,
  • otpuštanje negativnih verovanja, osećaja i strahova
  • prevazilaženje trauma
  • poboljšanje zdravstvenog stanja
  • postizanje smirenosti i opuštenosti

Kroz iskustvo primene theta tretmana, problemi sa kojima sam se najčešće susretala, a na kojima je osoba želela da radi, su: strahovi, traume, anksioznost, nedostatak samopouzdanja, trema, gojaznost, depresija, stres, bes i ljutnja, emocionalna nestabilnost, nesposobnost izražavanja sopstvenih potencijala, osećaj krivice, ljubomora, briga, nedostatak motivacije, stidljivost, osećaj odbačenosti, opsesije, finansijski problemi, međuljudski odnosi, različiti oblici zavisnosti itd.


Theta tretman je:

  • Proces koji se odvija kroz razgovor sa klijentom u cilju otkrivanja i menjanja dubokih, temeljnih blokada, verovanja i osećaja koji kreiraju problem ili bolest.
  • Apsolutno bezopasan i bezbedan.
  • Praktičar menja verovanje, osećaje, traume ili strahove samo ukoliko klijent to verbalno prihvati i odobri.
  • Pomoć u pronalaženju uzroka problema ili bolesti (osvešćenje), kao i pomoć u prevazilaženju istih.


Koliko je tretmana potrebno?

Uvek osobi predočim da je rad na ličnoj spoznaji, miru, sreći, blagostanju i zdravlju proces. Broj potrebnih tretmana varira od osobe do osobe u zavisnosti šta ona želi da postigne. Često se dešava da osoba doživi veliku promenu već nakon jednog tremana, ali u slučajevima kada je sistem verovanja dublji, u zavisnosti od teme na kojoj osoba želi da radi kao i promena koje želi da postigne, potrebno je više tretmana, o čemu svakako uvek odlučuje sama osoba.