O meni

‚‚Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak srećniji od bolesnog kralja.’’

Oduvek me je privlačilo da saznam na koji način funkcioniše ljudsko telo, kako dolazi do bolesti, kako je ljudski organizam toliko savršen da beskonačno puta može da se regeneriše, a da često toga i nismo svesni? Da li zaista bolest mora da bude deo naših života ili je moguće biti i ostati zdrav? Ova i mnoga druga pitanja na temu zdravlja, sreće i ličnog mira često su bila prisutna u mom umu. Sticajem životnih okolnosti odlučila sam da se zaista posvetim zdravlju same sebe  i svoje porodice, da pokušam da pronađem što više odgovora na ova ali i mnoga druga pitanja, i da kasnije svoja stečena znanja  podelim sa drugima i pomognem onima kojima je pomoć potrebna i koji je žele.

Shvatila sam da nije cilj na putu ka zdravlju otkloniti posledicu, već pronaći uzrok problema i da je na taj način na duge staze moguće steći i sačuvati zdravlje svakog pojedinca.

Svoja učenja sam proširila na više oblasti jer smatram da svakom čoveku treba prići na poseban i jedinstven način. Metoda koja prija jednoj osobi ne znači nužno da će prijati i nekoj drugoj. Iz tog razloga trudila sam se, u pocetku da naučim što više a kasnije, podstaknuta od prosvetljenih učitelja na lični razvoj, da kroz sopstvena iskustva i spoznaje stičem znanja, kako bih mogla da pomognem onima koji žele da naprave promene u svom životu, a da pri tome ne osećaju otpor ili nerazumevanje za ono što radim.

Stečena znanja iz svih oblasti smatram samo dobrim temeljem informacija  koje kroz iskustva u radu kako na sebi tako i sa drugim ljudima, oplemenjujem i svakodnevno proširujem.

“Nije važno činiti velike stvari, već male stvari sa velikim srcem”

“Nije stvar u tome koliko dajemo već sa koliko ljubavi dajemo” Majka Tereza