Theta tretman plus – rad na umu, telu i duhu

*Opcija tretmana uz holistički pristup – Theta tretman plus, tehnike disanja, vežbe, meditacije, ishrana

Ko sam ja?

Koja je svrha mog postojanja?…i još puno drugih pitanja…

Bilo da smo vernici ili ne, bilo da koristimo termin Bog, Šiva, Kosmos, Univerzum i još mnogo drugih, neosporno je da postoji neka superiornija energija, životna sila koja nama i svemu što nas okružuje udahnjuje život.

Ljudsko biće je vrlo kompleksno u svom postojanju. Iz tog razloga nemoguće je raditi na svom razvoju a ograničiti se samo na mentalni nivo i fizičko telo. Um, duša, duh, srce i sva naša energetska tela i fizičko telo, su povezana. Svojim čulima percipiramo mali procenat svega što se događa. Skoro svako od nas je iskusio na sebi svojstven način, da nam ponekad i pored zalaganja, želja i potreba, neke stvari izmiču i ne odigravaju se onako kako bismo želeli. Kao što se u Univerzumu beleži svako naše delo, misao, želja, tako se i u našem mikro Kosmosu u delu podsvesnog uma, fizičkom telu kao i energetskim telima, skladište sve naše misli, osećanja, želje, traume, uverenja.…Ona ne samo da utiču na naše ponašanje, već veliku ulogu imaju i u određivanju naše fiziologije i zdravlja u celini. Puno je slojeva koji su uskladišteni: od ranije (karma s kojom smo došli) i kroz život ( karma koju stičemo svakim našim delom, mišlju, željom..)

Živimo u vremenu kada se pod radom na sebi smatra instant primena neke tehnike i očekivanje brzih rezultata. Rad na sebi je životni proces kojim čistimo sva naša tela, um i duh. Sadržaji se oslobađaju kada smo spremni da ih otpustimo, kada sagledavamo događaje iz drugog ugla kroz lični napredak i razvoj, kada širimo svesnost i duhovno se uzdižemo.

Primenjujem tretman, koji je nastao kroz pročišćavanje i unapređenje raznih današnjih učenja, oslobođen od pogrešnih ili loših informacija i nadograđen mojom spoznajom i ličnim napredovanjem, a kroz blagoslov prosvetljnenih učitelja. Klijente podstičem na postavljanje i razvoj zdravih temelja u radu na sebi, što im donosi stabilnost, mir, zdravlje i njihov dalji samostalan, svakodnevni razvoj i duhovni rast kroz životna iskustva.

Prednosti tretmana:

  • Spoznavanje i otpuštanje podsvesnih blokada, uzroka problema ili bolesti
  • Rad na otpuštanju negativnih verovanja, osećaja i strahova
  • Rad na prevazilaženju trauma
  • Postizanje smirenosti, opuštenosti, rasterećenosti a time i poboljšanje zdravstvenog stanja
  • Duhovni napredak

Kroz iskustvo primene  tretmana, problemi sa kojima sam se najčešće  susretala a na  kojima je osoba želela da radi, su:

strahovi, traume, anksioznost, nedostatak samopouzdanja, trema, gojaznost,  depresija, stres, bes i ljutnja, emocionalna nestabilnost, nesposobnost izražavanja sopstvenih potencijala, osećaj krivice, ljubomora, briga, nedostatak motivacije, stidljivost, osećaj odbačenosti, opsesije, finansijski problemi, međuljudski odnosi,  različiti oblici zavisnosti itd.

Koliko je tretmana potrebno?

Uvek osobi predočim da je rad na ličnoj spoznaji, miru, sreći, blagostanju i zdravlju proces. Broj potrebnih tretmana varira od osobe do osobe u zavisnosti šta ona želi da postigne. Često se dešava da osoba doživi veliku promenu već nakon jednog tremana, ali u slučajevima kada je sistem verovanja dublji, u zavisnosti od teme na kojoj osoba želi da radi kao i promena koje želi da postigne, potrebno je više tretmana, o čemu svakako uvek odlučuje sama osoba.

U praksi se susrećem sa osobama koje rad na sebi primenjuju samo do prevazilaženja problema na  kome se radilo i onih koji su rad na sebi shvatili kao svrhu našeg postojanja i nastavili da  svakodnevnim radom, praksom i primenom duhovno rastu u zdravlju, stabilnosti, radosti, mudrosti i ljubavi.